▲Interjú

A következő interjút Fanni's Blogdesign készítette velem.
(névre kattintva megtalálhatjátok a blogot.)- Honnan jött a blog ötlete?

Még régebben egy barátnőm kezdett blogolni. Nekem is megtetszett a dolog, ezért csináltam egyet. Nem nagyon ment a dolog így abba is hagytam. Kisebb „blogszünet után” találtam néhány történetet amik nagyon megfogtak. Ennek köszönhetően kezdtem bele a „Repülj magasra” című sztoriba. Lehetséges, hogy a tragikus történet tükrözi a lelki állapotomat. A név csak úgy vaktában jött.


- Szerinted mi a sikeres történet titka?

Minden képen valami érdekes sztorit érdemes kitalálni. Ez persze tág fogalom. Sokat segít ha belegondolunk abba, hogy mi mit is olvasnánk. Ezen kívül fontos a sok leírás,  (gondolok itt tájra, érzelmekre…) hogy az olvasó bele tudja élni magát a történetbe.


- Milyen írónak tartod magad?
Oké, ez nehéz kérdés. Természetesen nem szeretném magam se fényezni, se ocsmárolni. A visszajelzésekre hagyatkozva egy fejlődőképes írónak ígérkezem.

- Mióta vagy aktív blogger?

Mint az imént elmondtam, az előző blogomat nem fogom figyelembe venni. Ezért körülbelül két hónapja osztom meg Elie Benett történetét az olvasóimmal.

- Mit gondolsz azokról, akik másolják/lopják más ötletél?

Úgy gondolom, nem én vagyok az egyetlen aki megveti az eféle személyeket. Szerintem ennek semmi értelme. Más sikere, kizárólag a más sikere. Nem értem mért tesz valakit boldoggá ha nem a saját munkájával ér el eredményeket és pozitív visszajelzéseket. Személy szerint, nekem a fejlécemet nyúlták le, és nem igazán esett jól a dolog.


- Sikeres írónak tartod magad?

Nem igazán. Ennek ellenére sokkal több emberkét érdekel az irományom mint reméltem. Gondolom nem is kell mondanom, hogy ez mennyire felvillanyoz. Mint minden írópalánta én is vágyom arra, hogy minél többen megismerjék és megszeressék a munkáimat.- Mi ihletett meg?


A történet ok nélkül körvonalazódott a fejemben. Nem igazán vagyok az a személy akit megihlet egy zene vagy egy kép.

- Mikor elkezdted írni a blogodat, milyen érzésed volt?

Az a cél lebegett, és lebeg jelenleg is előttem, hogy egyszer valahára be tudjak fejezni egy történetet. Mikor belefogtam úgy éreztem sikerült áttörnöm egy gátat amit magma elé állítottam. Nem akartam belekezdeni semmibe, mert féltem, hogy nem lesz erőm végig vinni a dolgot.

Ezután folyamatosan arra vártam, hogy legyen egy kevés szabadidőm, hogy írni tudjak.

- Erőt ad, ha az olvasóid pozitív megjegyzéseket írnak?

Nagyon is. Nagyon szeretem az olvasóimat, és ezt nem csak úgy mondom. Felbecsülhetetlen érzés elolvasni egy újabb biztató megjegyzést/hozzászólást.  Ha nem lennének olyanok akik érdeklődnek a történet után, eszemben sem lenne folytatni.

- Milyen tanácsot adnál a kezdő bloggereknek?

Ne adják fel! Mindenki kezdőnek születik. Ne bánkódjanak egyetlen egy rosszalló hozzászóláson vagy kritikán se! És is kaptam hideget, meleget és mégis itt vagyok. Olvassanak sokat, nézegessenek profibbnál profibb blogokat és minden rendben lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése