▲Kritikák

Úgy döntöttem összeszedem a kritikáimat. Már amelyiket megtaláltam... Ez folyamatosan bővülni fog remélhetőleg. Szóval kaptam hideget meleget. Valakinek tetszett, valaki agyon fikázott mindent. Mindenesetre igyekeztem megfogadni a tanácsokat, ami remélhetőleg a blogomon is látható/olvasható

1*

Történet:
Kicsit rövidnek ítéltem a szereplők leírását, viszont  be indult tőle a fantáziám, hogy vajon mi vár rám a történet olvasásakor!
A részek is kicsit rövidek, de ezen enyhít, hogy mindig úgy fejeződik be a fejezet, hogy várod a következő részt! Egyszerűen faltam a szavakat!
Sajátos írás móddal rendelkezel, és olyan szavakat használsz amit máshol még nem olvastam!
A blog és a történet nagyon egyedien van kialakítva!
Helyesírási vagy ékezeti hibát nem találtam!
A részeket is rendszeresen fent vannak, amiért plusz pont jár!
10/9,5

Kinézet:
Fejléc: Nekem nagyon tetszik! Minden benne van ami kell, de még sincs rá sűrítve hatmillió felesleges dolog!
Betű: Egyszerű , de illik a kinézethez! Viszont mikor a részek elejére írsz egy kis köszönet nyilvánítást vagy egyebet azt kérlek egy kicsivel nagyobba írd!
Színek: Tökéletesen illik a történethez és mindenhol passzolnak egymáshoz a színek!
Háttér: Valahogy ezek a pillangók nem passzolnak! De amúgy minden rendben!
Zene: Nekem tetszik a válogatás! Igaz nem mind illik a történet hangulatához!
10/9

 -------------------------------------------------------------------------------------------------
2* 


Design
Először is kezdeném ott, hogy nekem ez a fejléc nem tetszik. Jobban meg lehetett volna csinálni. A szélessége lehetne nagyobb a magassága pedig kisebb. Szegény lány a fejlécen ott árválkodik rakhattál volna több  mindent a fejlécre. Eléggé megtévesztő, hogy ez a lány van a fejlécen, hiszen így mindenki arra számít, hogy így képzelted el a főszereplő lányt, de mikor rámentem a szereplők bejegyzésre egy másik lány fogadott. Akkor a fejlécen lévő óriási könnyezői női fej sem tetszik. Jobb lenne ha rendelnél egy másik fejlécet mert ront az egész összhatáson a rossz fejléc. ( Tőlünk email-ben rendelhetsz ) A háttér sem tetszik meg mondom miért: bár ugyanaz a színe ( piros ) mint úgy mindennek a blogon, de látszik, hogy rosszul van beállítva a háttér. Állítsd be úgy, hogy középre legyen igazítva és azt is, hogy vedd ki azt a részt, hogy ' görgetés az oldallal'. Talán ez segít rajta, de ha nem akkor keress egy olyan háttért ahol nincs ilyen csík benne és nem látszik, hogy mozaikos. Ha már a színeknél tartunk.. oké, hogy a pirost akartad uralkodó színnek, de azért lehetne benne mondjuk több fekete is. Mondjuk a bejegyzés szövegét állítsd át feketére és, hogy ne legyen félkövér, meg a betűtípust is állítsd át és akkor mindjárt jobban fog kinézni. A zenelejátszó oké, hogy van, de elég zavaró, hogy automatikus a lejátszása. Állítsd át, hogy csak akkor induljon el, hogyha valaki akarja hallgatni a zenéket! A chat színe nagyon elüt a többi színtől ezt is jobb lenne ha átállítanád.
Tehát egy teljes átalakítás jól jönne a blogodnak! :)
10/6

Történet:

Nem igazán van még fent sok fejezet, így nem tartott sokáig míg elolvastam. A történet alapötlete nem rossz, de nem nyerte el a tetszésemet. De hát nem tetszhet mindenkinek. Helyesírási hibát nem találtam benne. Mivel csak 3 fejezet van fent nem igazán tudok sok dolgot elmondani. Olvass sokat, hogy fejleszd a szókincsed, írj sok leírást, fejts ki jól dolgokat, a szereplők érzéseit.
10/8

Összességében:

20/14

Változtasd meg azokat a dolgokat a kinézetben amiket mondtam és sokkal jobb lesz a blogod kinézete. Hiszen ha valaki a blogodra téved a kinézetet fogja először meglátni és ha nem tetszik neki már megy is tovább bármennyire is jó a történeted.


----------------------------------------------------------------------------------------------
3*

Fejléc:Tetszik,de átlátszó fejléc akkor mindennek átlátszónak kéne lenni.Ez a kis bibi van benne.Amúgy nagyon szép fejléc.
9/10
Háttér:Hát lila.Nekem az a csillagos háttér nem nagyon tetszik.Ha nagyon lila háttert akarsz akkor tudnák mutatni jobbat.
8/10
Szereplők:Nem vagyok vak sötétbe.Tudom ki kicsoda csak nem tudom.Van még mit tanulnod.
7/10
Betűtípus:Egyszerű,de még se tetszik.Szerintem nem kéne félkövér betű.A színe tetszik.
5/10
Helyesírás:Kisebb-nagyobb hibákat ejtesz,de ne csüggedj minden profi így kezdte.Azért nem ártana leellenőrizni mielőtt kiteszed a fejezetet.
6/10
Összesen:35 pont.Ne csüggedj.Tanulj tovább a profiktól és egyszer te is az leszel.Én is így kezdtem meg szerintem mindenki.-----------------------------------------------------------------------------------------------
4*

Kinézet: Túl sok a lila. A háttérnek nagyon erős a színe, plusz az oldalsávba található kép is élénk. Én a háttért világosabbra tenném, enyhe pasztellszínnel, úgy sokkal ízlésesebb lenne. A fejléced tetszik, szép munka, bár szerintem kicsit kicsi, de attól még ügyes. Nem tanácsolom, hogy az egész blog ennyire átlátszó legyen, így csak még több lesz a lila, én mindenképp visszaállítanám a blogsáv színét. Emellett a betűtípusokat kicsit átállíthatnád. Gondolok itt a címre, dátumra, menüsorra, és a modulokra. Mindenhol teljesen egyforma, és emiatt picit túl egyszerű lesz. Az oldalsáv tetszik, a modulok jól vannak elrendezve, és nagyon örülök, hogy a jelentkezéseidet legalulra tetted. A bejegyzéseidet szerintem írd valamilyen talpas betűvel, azok szebbek, és kérlek írj sorkizárttal! Még egy tanács: én a képeket/GIF-eket a bejegyzés elejére tenném, nem a közepébe. Megszakítja a bejegyzések folyamatosságát, és az olvasó hirtelen kiszakad a részek hangulatából.

Történet: Nekem tetszik! Mindig is szerettem az olyan blogokat, amik a valóéletről szólnak, és nem misztikus lényekről... mondjuk azokat is rettentően bírom, de néha jól jön az ilyen, amikor annyira életszerű és valóságos minden, hogy az ember belefeledkezik, és úgy érzi ez akár az ő élete is lehetne. A történetedben sok a szomorúság, ezt észrevettem, és érzem, hogy sok is lesz még benne. Elie-nek kijutott minden rossz, de remélem lesznek még boldog pillanatok, és új szerelmek. Azonban, én több leíró részt tennék bele. Mutasd be jobban a szereplők karaktereit, kinézetét, és a helyet, ahol a jelenet játszódik. Az jó, hogy leírod a lány érzéseit, gondolatait, ebben nincs hiba. Szerintem ne foglalkozz azzal mennyi, vagy milyen komment jön. Azért írj, mert szeretsz írni. A történeted jó, a fogalmazásod pedig egyre jobb és jobb lesz, ha folyamatosan gyakorlod. Arra vigyázz, hogy helyesírási hibát találtam néha benne, mindenképp olvasd át alaposan mielőtt felrakod a részt. Sok sikert hozzá! :)

Össz.: 10/6-------------------------------------------------------------------------------------------------------
5*

Kinézet: Fejléc nagyon tetszik, az első szó, ami eszembe jutott róla az, hogy aranyos. A blog elején az archivumban van egy olyan bejegyzésed, hogy "szereplők" később pedig "trailler"-nek minősülő valami. Na ezeket én a helyedben fognám és be tenném az oldalakhoz sokkal jobban áttekinthető, nem kell keresgetni. A háttérről nem is tudom mit tudnék mondani elsőre tetszett, mivel eléggé szeretem a lila színt. Viszont, ahogy jobban megnéztem rá jöttem, hogy nem annyira nagy szám. Sőt még az is eszembe jutott olvasás közben, hogy nagyon irritáló, ahogy fel-fel villannak a nagy csillagok időszakonként. Mielőtt áttérnék a modulokra szeretnék beszélni a kurzorról, hát nagyon csúnya nagy és zavaró is az a madár, mivel nincs sok köze a címen kívül a bloghoz. Szerintem inkább csak csillámot használj valami lilát, ha már a háttér is olyan. A zenelejátszó is madaras, ami nem lenne baj, ha nem fehér lenne így sajnos nagyon elüt a blogtól! Modulokról röviden, mivel csak egy pár javítani való van főleg az elrendezésben. 1. készíts egy rövid tartalom modult, mivel az emberek 3/4-e lusta ahhoz, hogy belekezdjen csak ha nagyon érdekli! 2. chat ablak legyen 3. a feliratkozók 4. a blogarchívum (erről jut eszembe esetleg az oldalaknál készíthetnél egy fejezetek oldalt is, úgy sokkal praktikusabb és könnyebb az olvasók számára.) 5. magadról 6. cseréid és kedvenceid 7. ami szerintem teljesen alulra is mehetne azok a jelentkezéseid különféle versenyekre.

10/7

Helyesírás: Igazán nem tudok belekötni, mivel nincsenek fenomenális hibáid és a mondatok szerkezete is jó. Maga a grammatikai rész még nem tökéletes, de ha sokat olvasol és írsz ezt hamar tudod fejleszteni.

10/10

Történet: Magával a sztorival semmi baj sincs, egy szerelmes történet. Bár az eleje kissé furcsa, mivel egy normál sztorinak kezdődik és átvált úgy mondd a múltba, legalábbis nekem úgy tűnik. Egyetlen egy problémám van magával sztorival bár ez inkább a helyesíráshoz kapcsolódik főként. A legnagyobb gond, hogy a elkezdted egy fejezeten belül váltogatni a szemszögeket! Ne tedd ezt, ezzel elrontod az egész sztorit, mert az olvasót kizökkented a világodból. A címet sem értem nagyon, hogyan fog kapcsolódni a történetedhez, lehet nem fog hozzá sehogy sem, de én a helyedben olyat választanék, ami illik a bloghoz. Maga az írói stílusod jó csak még kiforratlan, de fejlődni fogsz. Remélem nem csinálsz belőle egy sablon sztorit! Egy biztos ne hagyd abba az írást, mert jó leszel benne!

10/8

Összesen: 30/25

Remélem nem haragudtál meg, te kérted a kritikát és ahogy a blogunk nevében is olvashatod mi őszintén írunk! Azért remélem megfogadod egy pár tanácsom!
Xoxo
-------------------------------------------------------------------------------------------------
6*
Kinézet:Nagyon tetszik a fejléc. Nem annyira zsúfolt és nem is kevés. A háttér az már kevésbé tetszik. Nem igazán megy a fejléchez. Ebben ha gondolod szívesen segítünk. A kurzor nagyon ötletes. Megy a címhez és színben is passzol a háttérhez és a fejléchez is. Nekem többnyire idegesítőek a hulló csillagok, de ez most különösen nem zavart. A chat-ed is megy a bloghoz.

Történet:Már a prológus után ámultam és bámultam. Egyszerűen nagyon jól fogalmazol és nagyon részletesen, ami itt pozitívnak számít. Már a prológus közben előtörtek bennem a különböző érzelmek. Mondjuk a bemutató videót a legelején kellet volna megmutatni, de így se olyan rossz. Szóval egyszerűen nagyon jól írsz. Nem hiszem el hogy csak ennyi olvasód van. Nem tudok semmibe se bele kötni, talán annyiba hogy hiányoznak a szereplők. Így nem tudom elképzelni az ember kinézetét, csak így fejléc alapján.

Egy jó tanács: Rakd ki a szereplőket.

Kinézet:10/7
Történet:10/10---------------------------------------------------------------------------------------------------
7*


Fejléc: Egy kicsit kicsi... Úgy értem, nem egyforma a hosszúsága a blogéval, ezáltal elég furán néz ki. :/ A színei tetszenek, jól kiválasztottad, és a háttérhez is megy.  10/8

Kinézet:  Nem igazán tudok mit mondani róla. Tetszik, de egy kicsit hiányos. Nem tudom, mi a baj, de egy picit unalmas. Összességében tetszik. 10/9

Történet: Mivel jelentkeztél a blogversenyemre, sajnos nem mondhatom el, mit gondolok csak az eredmény hirdetés után. Szóval itt nincs maximum és semmilyen pont se. :) Bocsánat. :)

Össz. Pontszám: 20/17---------------------------------------------------------------------------------------------------
8*

Kinézett: Nekem határozottan tetszik a háttered és a fejléced is. Mondjuk az utóbbi nem túl zsúfolt de nekem tetszik és a szín összeállítás is jó. Viszont az elrendezésed pocsék. Az első helyen a chatnek kéne lennie, másodikon a blogarchívumnak, a harmadikon a feliratkozóknak, majd az összes többinek. Kéne még egy külön oldalt csinálnod a szereplők számára és ha már itt tartunk a trailerednek is! 5/2 pontot kapsz.

Történet: Hát nem is tudom mit mondjak. Egyszóval unalmas! Meg borzasztóan sokat szenved a kis csaj szinte egy nap leforgása alatt. Van akit egész életében nem ér ennyi fájdalom és szenvedés, mint őt. Viszont nagyon jól fogalmazol! Pl.: amikor a szakítós dolgok mentek a szemem könnybe lábadt. Helyesírási hibáid nem volt sok, de van egy ami nagyon szembetűnő szóval légyszíves javítsd ki! ( 7. Fejezet - Mégis mi történet? ) 5/3 pontot kapsz rá.
Sok sikert a továbbiakban! :)------------------------------------------------------------------------------------------------
9*

Fejléc: A fejléc háttere tetszik, azonban a rajta lévő szereplők nem. Egyik sincs túl szépen kivágva, sőt a fiú válla is le van vágva...a bal oldalán pedig van egy csík. A betűtípus szép, de nem illik magához a fejléchez.

Kinézet: A háttér egyáltalán nem illik a fejléchez, úgyhogy gyorsan cseréld le! A modulokkal nincs bajom, azok szépen el vannak rendezve. Viszont nem értem, hogy miért kék a fejléc felett.

Történet: Csak a Prológust olvastam el, és azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik. Mindent tökéletesen leírtál! Most figyelj! Ha kérnél valakitől (akár tőlünk) egy teljes design átalakítást, akkor sokkal többen a blogodat, mert egy jó blog alapfeltétele a szép kinézet.

Írás stílus: Nagyon jól írsz! Nagyon tetszik, hogy másodpercről másodpercre leírsz mindent, szépen megfogalmazva! Csak így tovább!

Értékelés:
Fejléc: 10/6
Kinézet: 10/7
Történet: 10/8
Írás stílus: 10/9
Összesen: 40/30--------------------------------------------------------------------------------------------------
10*

Kinézet: Huh látom, szereted a lilát. Nagyon sok bajom nincs a kinézettel, csak a háttér zavar. Megmaradhat a lila szín, de ne legyen ilyen csillogó-villogó. A fejléced tetszik és az egész összhatás jó. Az elrendezés megfelelő és jó ötlet a chat is. Én személy szerint mivel nagyon sok versenyre jelentkeztél és ez sok képpel is jár, külön lapra raknám az összeset esetleg egy-kettőt hagynék, amik nemsokára eredményhirdetésre kerülnek. A betű típusa színe és mérete jó nem kell rajta változtatnod.

Történet: Tetszik a történet. Még nem olvastam hasonlót, pedig sok millió blogot olvastam már el. Nem sablonos és nem unalmas. Szépen fogalmazol, de ritkán előfordul, hogy egy hosszabb mondatot több kisebb részre szedsz. Ez nem akkora baj, de azért figyelj rá oda és egy nagyon jó kis blog lesz a tulajdonodban. A helyesírásodban nem találtam hibát.

9/10
Remélem, megfogadod a tanácsaim vagy csak egy részüket.-----------------------------------------------------------------------------------------------------
11*

~Fejléc .:
Egyszerűen szörnyű. mintha szemcsés lenne és túl lila, semmi értelem nincs benne, a cím sincs szépen rá írva.
Sürgősen cseréld le!
10 / 2

~Sablon, Háttér .:
Egyik sem a legjobb választás. Túl üti egymást a lila és a rózsaszín. most komolyan lepkék?!  Sürgősen állítsd át őket.
2 x 10 / 2

~ Történet .:
Bele olvastam és egyáltalán nem fogott meg.  próbáld meg magad jobban kifejezni, hogy át jöjjön az amit írsz, hogy el lehessen képzelni. A helyesírásodon van mit javítani és a részek hosszán is.
10 / 3. 5

~Modulok .:
Van amit fentebb tennék és van amit lentebb. Egy kicsit rendezd át és jó lesz.
10 / 6

Összesen .: 50 /  15, 5------------------------------------------------------------------------------------------------
12*
 

Design
Remélem nem haragszol meg, ha azt javaslom hogy cserélj fejlécet.
Nem mondom hogy rossz a mostani, de sokkal többet ki lehet hozni ebből a sztoriból és ezekből a szereplőkből látványilag. Ha gondolod egyébként tőlünk is rendelhetsz :D A helyedben a hátteret is lecserélném. Bár a pillangók kapcsolatban vannak a címmel. de tudnál választani egy olyan képet is ami nem ilyen hú de rózsaszín, rajzolt. És akkor az odatévedők nem érzik majd magokat barbieworld-ben.

Story
A bevezető nagyon figyelem felkeltő és érdekes folytatásról árulkodik. Ahoz képest az első fejezet kicsit egyhangúbbb. És bár megtudunk sok dolgot a lány múltjáról, az árvaházról és hasonlók kicsit sablonba hajlik. Szerencsére akésőbbiekben ez megváltozik és igenis egyedi lesz a történet.
És kiemelkedően szépen fogalmazol.
Nagyon ügyes vagy csak így tovább. Nem tudok bökkenőt mondani a sztori terén.

Remélem tudtam segíteni, és megfogadod a tanácsaim:D azt is remélem hogy semmi bántót nem mondtam. .)------------------------------------------------------------------------------------------------


- Kinézet: A fejléc szép, de látszik benne pár plusz betű, ami szerintem elég zavaró. Ha már ennyire ráálltál erre a „madaras” témára, akkor a bloghátteren is lehetett volna madár, vagy felhő, bármi a rikító lila csillagok helyett. 5/3 

- Történet: Istenem, végre valahára egy sztároktól mentes történet. Túl sok mindent nem tudok még mondani, hiszen – ha jól sejtem - most jön még csak a fordulat, de nagyon édesek együtt. Mármint José és Elie. :D 5/5

- Íráskép: Minden rendben van. 5/5Összesen: 15/13

Lizus,xx---------------------------------------------------------------------------------------------------


Design:

Maga a fejléced elvarázsolt engem. Összhangban vannak a képek, bár lent a baloldalon, kár volt odaírni, hogy kicsinálta, mivel így sem, úgy sem tudjuk beazonosítani, de ez nem a te hibád. Hátteredre nincs egy rossz szavam sem. Egyszerűen illik az évszakunkhoz és a fejléchez.
Ott lent a bal sarokban lévő cica az fenomenális. Olyan kis édes, hogy mikor megláttam, majdnem felzabáltam... *-*
15/15


Történet:

Legtöbb blog az One Driction-fiction, ami alapjáraton jó, de már sok van belőle, így a tied már alapból egy tízes. Lehet, hogy hülyének fogsz nézni, de én a prológuson elsírtam magam, mivel könnyen bele élheti magát az ember. Néha előfordulnak szóismétlések, de ha nem figyelném direkt a szöveget, akkor észre sem venném, de erre figyelj oda egy kicsit. Eseménydús, nem unatkozik az olvasó. Ha megírtál egy részt, akkor olvasd át, mivel találtam hibákat. (helyesírási hiba)
15/13,5--------------------------------------------------------------------------------------Fejléc: Nekem kicsit túl egyszerű. Nem tudom miért, lehet azért, mert azt látom rajta, csak ráillesztetted és elhalványítottad a szélét + kicsit lilás a kép. Itt most nem azt szeretném írni, hogy nem jó, nem, tetszik, csak egyszerűnek látom.
10/8

Design: Nagyon tetszik a háttér, passzol a fejléchez. A kurcolkövető csillag meg az a kis szivecske is jó. Betűmérttel és a betűstílussal sincs semmi bajom. És az a macska a bal alsó saokban nagyon aranyos.
10/10

Modul: Minden a helyén van.
10/10

Történet: Nagyon tetszik. Nem tudok rosszat írni. Nekem nagyon tetszik az írásod.
10/10

Össz.: 40/38 (+1 feliratkozó)
Sok sikert továbbra is az íráshoz!---------------------------------------------------------------------------------------


Kinézet: nekem nem tetszik a fejléced, túl üres, vagy nem tudom... a háttér meg úgy a lilás összhatás egész jó -főleg, hogy imádom a lilát-, de a fejléc valamiért nem...
A betűtípusodba is belekötnék; vagy én vagyok nagyon vaksi, vagy tényleg kicsik a betűk. Néha majd' kifolyt a szemem, annyira erőlködtem, sőt, össze is kevertem párszor egy-egy sort, mert kicsik, összefolynak, és nem láttam a végét meg az elejét.
A modulokkal nincs bajom, talán annyi, hogy a "Magamról" részt tedd lejjebb, a legaljára. Saját tapasztalatból mondom -bár ez emberfüggő-, hogy nem rád, hanem a történetre kíváncsiak az emberek. Meg amúgy is, minden rész alján ott van a neved, tehát ha valaki meg akar találni, pofon egyszerűen megleszel. :)
Történet: egyedi, és addig tetszett, ameddig José is vele volt. Igaz, idáig csak 14 rész van fent, de eddig csak annyi tetszett, amennyinél dúlt a láv. Magyarán az első pár rész, mert utána jött az apa halála, ésatöbbi, ésatöbbi...
Fölöslegesnek éreztem annak a Mattnek szemszögéből is írni egyet; anélkül is tudtuk, hogy egy felfuvalkodott hólyag, sőt, a csajáról is megvolt a véleményünk. De, amúgy helyén vannak a dolgok, nem nagyon találtam szóismétlést, szépen leírsz ezt-azt -bár én kétlem, hogy egy srác, mikor magába burkolózik, olyankor pont a tájat elemzi, de mindegy-, és helyesírásod is rendben van.
Összesítés: én kérnék valakitől egy másik fejlécet, a moduloknál legalulra tenném magamat, a betűtípust vagy megváltoztatnám, vagy fekete lenne, de mindenképpen nagyobbítanám, és a fiú szemszögből inkább hanyagolnám az ilyen részletes tájleírásokat. Szépnek szép, de túl álombéli -mint például az is (nem a te blogodnál olvastam, csak példának mondom), hogy egy srác beleszeret a csaj szemeibe. Ha valaki talál egy olyan srácot, akinél csak a szem számít, szóljon, mert sorbaállok ha kell.
Pontozás:
Kinézet: 5/2
Történet/írásmód: 5/4
Összesen: 10/6.

Love, Lottie.

Ui.: ha valami problémád van a kritikáddal, írj e-mailt (girlxxnice@gmail.com), és megbeszéljük.xoxo-----------------------------------------------------------------------------------------------


Kinézet: Egy szó. Wow! Nekem nagyon tetszik. Király a fejléced, illik az egész bloghoz a háttér. Sehol nincs egy hiba sem. Plusz pont azért, hogy nem indul el magától a zene, hanem neked kell ha szeretnéd.
Az oldalsávban sem találtam egy hibát sem. A színek dominálnak egymással és ez nagyon tetszik, viszont ha nagyon beleakarok kötni valamibe azaz lenne, hogy a bejegyzés láblécének a szöveg színét átváltoztatnám, mert az elüt a blogtól. Csak ezt az egyet változtasd meg és beleszólni nem nagyon fogok tudni. Ettől a hibától eltekintve, tökéletes a blogod kinézete.

Történet: Azt kell, hogy mondjam, nem egy szokványos, tipikus sablonos történet. Nekem nagyon tetszik. Szépen fogalmazol és egy-két hibánál többet biztos, hogy nem ejtesz. Igazából nem tudok különösebben mit mondani, maximum azt, hogy a sok képet amit a részekhez raksz, azt inkább ne tedd. Írd le, hogy-hogy néz ki, de ne rakj képet...szerintem, és bőven elég egyetlen egy gif is az elejére, vagy a végére. Nem igazán tudok mit írni. Nekem tetszik. Csak így tovább!

10/10
Gratulálok! Sok sikert a továbbiakban!-------------------------------------------------------------------------------------------------- 


Kinézet:
A fejléc nagyon kicsi, nem az egész nem tetszik. A png fejlécekkel alapjáraton nem vagyok jóba, mert nagyon profinak kell lennie, ha valaki egy SZÉP png fejlécet akar készíteni. Képek kicsik, a lila sáv sem tetszik ott az alján. A blogcím az egyetlen ami nekem tetszik erről a fejlécről.
A háttér egyáltalán nem tetszik, illik a fejléchez, de mivel a bejegyzés háttere halvány fekete nagyon egybe folyik. A bejegyzés nagyon keskeny, összenyomsz mindent. A fenti felső lapok hossza pedig vékonyabb legyen, ezt a betűtípus változtatásával tudod elérni. A chatet feljebb tehetnéd, a versenyes képeknek készíthetnél egy lapot hogy ne foglaljanak sok helyet.

Történet:
Mondhatnám a megszokott dumát, nem sablon sztori, stb. Csak nem akarom, mivel látom hogy jól írsz, pár tanáccsal látlak el. Amikor szemszöget váltasz, vigyázz! Jobban éld bele magad abba az adott szerepbe, nem hajolj mindig át Elie nézeteire. Mivel egyedül írod, ezért mondtam ezt, mert ha nem egyedül írnád mondjuk valakivel az sokkal jobb lenne, akkor ha más szemszöget kellene vagy akarnál írni,Ő tudna "más" fogalmazással és szóhasználattal írogatni. Remélem érted, hogy amikor más szemszögéből írsz akkor próbáld a saját beszédstílusodat levetkőztetni és bújj bele abba a szerepbe! -Bár a mással írást vissza szívom részben, mivel én is inkább soloban szeretek blogot vezetni-

Összesen:
Kinézet: 10/2
Történet: 10/8

További sok sikert! Xx


---------------------------------------------------------------------------------------------
18*


Design:
Minden nagyon tetszik semmi baj sincs vele. Külön tetszik az, hogyha rá megyünk a fejlécre besötétedik. Nem tudom, hogy csináltad, de nagy taps! Annyi még amit mondani szeretnék, hogy jobban nézne ki, ha a zenelejátszót sötétebbre raknád. 10/9
Elrendezés:
Semmi rosszat nem tudok mondani róla. Ahogy elrendezted az úgy jó, ahogy van. 10/10
Fogalmazás:Nagyon szépen fogalmazol. Az első bekezdésnél találkoztam tőmondatokkal, de nem olyan vészes. Figyelsz a szavak ismétlésére ezért az sincs benne, ami a legtöbb történetnek legfőbb problémája. 10/9,5
Helyesírás:
Csak annyi, hogy jobban figyelj miközben írod vagy olvasd át mikor megírtad, mert egy kis figyelmetlenséggel találkoztam (vélaszolt a válaszolt helyett). 10/9,5

Össz.: 40/38
Olvasd át a történetet mielőtt közzé tennéd, a történet megfogott az nagyon tetszik:).
További jó blogolást!
By:Jessie---------------------------------------------------------------------------------------------
19*Kinézet:
Az egészet imádom! Profi, látszik rajta a munka, értesz hozzá, gondolom gyakorlatod is van a dologban. A kurzor kicsit kilóg a képből, de más teljesen összhangban van. Nem tudok mit írni, csak dicséretet. Beleszerettem, nekem is ez a színvilágom. :) Ha már ilyen profi a blogot, jobb lett volna, ha egyénibb karaktereket választasz.
9,5/10

Tartalom: 
Gyakorlat teszi a mestert! A történetbe beleszerettem. Nem sablonos, ami a mai világban ritkaság. Nem csoda, hogy ennyi kommentet kapsz és ilyen sok olvasód van. Folytasd! Tehetséges vagy, írtál már másik blogot? Apróbb hibáid vannak, de ez mindenkivel megesik. Az elején kicsit túlbonyolítottad a fogalmazást, nyakatekert, nehezen érthető lettva szöveg. Az idő előrehaladtával belejöttél.
9/10

Összesen:
18,5/20

Miért ajánlom? 
Ha elkezded, garantálom, hogy nem tudod majd abbahagyni. Mint egy jó könyv, a hatása alatt állsz. Látszik a művön az írói odafigyelés, nem csapja csak úgy össze, szépen ki vannak alakítva a fordulatok. 

Felíratkozva ;-) 


---------------------------------------------------------------------------------------------
20*


Történet: Eredeti, de sajnálom, hogy rövidek a részek. Hatszor szántam rá magam, hogy olvassam, de még mindig nem fogott meg. Egyszerűen nem. Mert ránézek a blogra, és elmegy a kedvem az olvasástól, pedig imádok. De ezt majd részletezem a kinézetnél. A történet tényleg eredeti, de olyan rövidek a részek, hogy nevetséges. Ne hidd azt, hogyha telerakod gifekkel, meg kiválasztod a legnagyobb betűtípust, akkor hosszabb lesz. Erre csak az én példámat tudom felhozni. Egy részt körülbelül kettő, esetleg három hét alatt írok meg. Az olvasóid megvárnak, ezért nem kell sietni. A könyvekre is rengeteget várnak az olvasók. Szóval kérlek figyelj, hogy jó hosszúak legyenek a részek.


Kinézet:Csapnivaló. Számomra zavaró az a macska ott lent. Mégis, hogy került az oda? Ne hidd azt, hogy dizájnos. Köze sincs a bloghoz. A másik zavaró, hogy átlátszó a háttér, a betűtípus nagy, és nincs sorkizárás. Csúnyítja a blogot. A szobám másik feléből is látom hogy mit írtál, mert egyszerűen akkorák a betűk. Aztán lejjebb tekertem, és megláttam egy kódot, amit elfelejtettél eltüntetni. Ezt kérlek tedd meg a későbbiekben. További jó blogolást!


Ölel,
Alexis Reed
---------------------------------------------------------------------------------------------
21*


KINÉZET: Szép a fejléced, gratula a készítőnek. Jól megy a hátteredhez, bár ez így talán nekem kicsit túlságosan lila, de ettől függetlenül szép. Amit nem értek, az a cica a sarokban. Nagyon aranyos, meg minden, de nem illik oda. Az oldalakból szerintem kicsit túl sok van, és néhány felesleges: a prológus, a trailer, és a különkiadások. A prológust és a különkiadásokat meg lehet találni az archívumban, a trailert pedig kirakhatod modulként is. Apropó, modulok: 1. információk 2. rövid tartalom 3. oldalmegjelenítések 4. archívum 5. feliratkozók 6. chat 7. cserék.


Értékelés: 7/10


TÖRTÉNET: Egyedi, igényes. Nem ragoznám tovább, jó úgy, ahogy van.


Értékelés: 10/10


Összesen: 17/20Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése